Ugrás a fő tartalomhoz

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna

 Az alapítója nevét viselő olasz Ermenegildo Zegna divatházat elsősorban a lehető legkiválóbb minőségű anyagokból készült férfi luxusöltönyei tették híressé.

A márka története 1910-ben kezdődött az olaszországi Triverában. Alapítója Ermenegildo Zegna, aki olyan vállalkozásról álmodott, amely a világ lehető legszebb textíliáit készíti. A minőséget tartotta a legfontosabbnak, mindig odafigyelt az alkalmazottaira és a környezetre. Ermenegildo utódai a mai napig ebben a szellemben tevékenykednek. Az első Ermenegildo Zegna butik 1980-ban nyílt meg Párizsban, majd London és Milánó következett. Napjainkban ez az olasz márka több mint 500 üzlettel rendelkezik a világban.

Az első Ermenegildo Zegna parfüm 1992-ben született meg. Jelenleg az Ermenegildo Zegna több tucat férfi illatot tudhat magáénak. Próbálja ki például az Ermenegildo Zegna Uomo Eau de Toilette aromás és fás illatjegyeket rejtő Eau de Toilette illatát, az összetéveszthetetlen Ermenegildo Zegna Indonesian Oud oud parfümöt, illetve az Ermenegildo Zegna borotválkozás utáni ápolót.

teljes szöveg szöveg elrejtése