ElodeLife Is a Dream Eau de Parfum hölgyeknek

Elode Life Is a Dream Eau de Parfum hölgyeknek
Elode Life Is a Dream Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
4 290Ft

Több mint 5 db a raktáron | 4 290,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ELO0075
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Minden nő megérdemli a gyönyörű virágokból készült csokrot. A női Elode Life Is a Dream eau de parfum olyan mintha a legszebb virágokból lenne összefonva, melyek egy cseppnyi romantika és a teljes érzékiség együttesét alkotják.

  • virágos illat
  • a romantikus nő értékelni fogja

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, feketeribizli, bogyó, orgona, piros gyümölcsök
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
őszibarack, fehér írisz, ibolya, narancsfa virág, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, maltol, vanília, borostyán
Az illat fajtája
virágos

Az Elode luxusillatokat a nők belső szépségének hangsúlyozására tervezték. Az Elode parfümök híven követik az aktuális divattrendeket, különleges illatukba teljesen beleszeret. Az Elode márka parfümjei minden alkalomhoz tökéletesen illenek. Csupán az önt legjobban kifejező illat közül kell választania.
Az Elode kollekció egyedülálló női illatai tele vannak romantikával, nőiességgel, szenvedéllyel és gyengédséggel. Így tökéletesen egészítik ki azt a modern magabiztos nőt, aki az őt remekül kifejező kivételes illatot keresi. Az Elode parfümök nem csak páratlan illatuk, hanem a márka különlegességét kiemelő, gyönyörűen díszített üvegcséik miatt is egyedülállóak. Válassza ki saját Elode parfümjét és fejezze ki így a nőiességét!