Desigual FreshEau de Toilette hölgyeknek

25×
Desigual Fresh Eau de Toilette hölgyeknek
Desigual Fresh Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
4 740Ft

Kód: DES1074 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 10. 28.
Személyes átvétel
szerda 2020. 10. 28.

Desigual Fresh parfüm leírása
Összetétel

Frissítő és örömteli, mint a forró nyári napokon vett könnyű zuhany. Ilyen az érzékeit megbolondító női Desigual Fres Eau de Toilette, amely feltölti energiával és közvetlenül a szívére hat. Ötletes illatkompozíciójában remekül összecseng a finom gyümölcsök, az üde menta és a citrusok egysége a vanília és a szantálfa melengető akkordjaival, melyek napsugarakként simogatják.

A Desigual Fresh a gondtalan nyári napok érzését idézi meg, függetlenül attól, hogy nyár, színes ősz, vagy fagyos január van-e éppen.

  • virágos-gyümölcsös aroma
  • olyan nőknek való, akik imádják a nyarat és a hozzá kacsolódó örömöket
  • minden hétköznapját kellemessé teszi

Az illat összetétele
Készüljön fel a zamatos nyitányra, melyről a gyümölcsök, a juzu, a frissítő citrom és a menta egysége gondoskodik. Később a zöld alma, a magnólia és a lenyűgöző lótusz lép előtérbe. Az illatkompozíció alapját ámbra, pézsma, cédrusfa, valamint a vanília és a szantálfa melengető jegyei alkotják.

Az illat története
A Sonia Constant által megálmodott Desigual Fresh Eau de Toilette 2015-ben került bemutatásra. Optimista és ösztönös nőknek készült, és a nyári atmoszféra már magán a virágos motívummal díszített üvegcsén is azonnal észrevehető.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, gyümölcs, menta, yuzu
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, lótusz, zöldalma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, szantálfa, vanília, pézsma
Az illat fajtája
virágos, fás

Értékelés Desigual Fresh25