Dermacol Cannabis tápláló vaj a testre

Dermacol Cannabis tápláló vaj a testre
Dermacol Cannabis tápláló vaj a testre
Új
75 ml
2 120Ft

2 826,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: DER05404 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 18.

Leírás Dermacol Cannabis
Tulajdonságok

A bőr hámrétegét táplálja, megfelelően hidratálja és selymes érintésűvé teszi. Az Dermacol Cannabis testvaj dédelgetni és ápolni fogja egész testét. Elegendő zuhanyozás vagy fürdés után felvinni a bőrre és a szokásos napi higiéniai rutin nem mindennapi élménnyé válik.

Tulajdonságok:

  • mélyrehatóan hidratálja a bőrt
  • intenzíven táplál és lágyít
  • bársonyosan simává teszi a bőrt

Használata:
Vigye fel a teljes testfelületre és masszírozza a bőrbe.

Tulajdonságok

Bőrtípus
száraz, minden bőrtípusra
Hatóanyag
panthenollal

Dermacol a márkáról

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.

Értékelés Dermacol Cannabis