CubaTattoo Eau de Parfum hölgyeknek

Cuba Tattoo Eau de Parfum hölgyeknek
Cuba Tattoo Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
5 990Ft

Spóroljon 45%
100 ml
3 280Ft

Raktáron | 3 280,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CUB0902
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Az új függőség, amelyről nem fog tudni leszokni, az a női Cuba Tattoo eau de parfum. Amint először beleszagol, azonnal elvarázsolja és a napok múlásával egyre jobban meggyőzi, hogy nagyon is helye van az Ön toalettasztalán.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • fás illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • melengető illat, ideális a hideg időkben

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, virágos

Cuba parfümök | Cuba – illat, ösztönzés és eredetiség. A Cuba márka gazdagítja a parfümök világát eredeti, nagyon jó minőségű és elérhető áron kapható női és férfi francia parfümökkel. A Cuba márka parfüm kínálata mindig megfelel az aktuális divatnak, melyet kifejeznek a modern üvegcsék és az ösztönző elnevezések.
A Cuba márka parfümök készítői nem hagynak ki egy neves eseményt sem, mely a parfümökkel kapcsolatos. Előszeretettel látogatják a parfüm vásárokat Párizsban, Bolognában, Sao Paulóban vagy Moszkvában, majd az út során szerzett tapasztalataikat megjelenítik az illatokban.
A Cuba parfümök mindig eredeti és gyönyörű üvegcsékben kaphatóak, melyeket a híres kubai szi-varok inspiráltak. A jól hangzó elnevezések, mint pl. Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya vagy Cuba City Holywood, arra engednek következtetni, hogy az illatok a széles látókörű, eredetiséget kedvelő vásárlóknak készültek. A férfi Cuba illatok kellemes dohány tónusokat tartalmaznak, me-lyek friss vagy orientális kombinációban is elérhetőek. A női parfümök romantikus virágok vagy friss tónusokat rejtenek magukban.
A Cuba márka parfümjeivel minden érzékével szívja magába az ösztönzést.