Chanel Gabrielle

eau de parfum nőknek 100 ml

3×
Chanel Gabrielle eau de parfum nőknek 100 ml
Chanel Gabrielle eau de parfum nőknek 100 ml
Chanel Gabrielle eau de parfum nőknek 100 ml
Chanel Gabrielle eau de parfum nőknek 100 ml
100 ml
51 250Ft

Kód: CHA4464 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 05. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 05. 28.
Chanel Gabrielle
100 ml | 51 250Ft

Chanel Gabrielle parfüm leírása

Legyen felszabadult és váljon Gabrielle Chanel szenvedélyes Eau de Parfum illatával olyan nővé, akivé csak lenni szeretne!

  • ragyogó világos illat
  • lázadó szívű független és merész nőnek
  • mindennapi viseletként és kivételes alkalmakon is hordható

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum szokatlanul nőies és sziporkázó aromája négy varázslatos virág tökéletes összjátékán alapul. Gazdagon áradó szívében a ylang-ylang jegyekkel társuló ragyogó jázmin mutatkozik meg. Ezután lép színre a narancsvirágok és az érzéki tubarózsa pezsgően üde illata. Mindezt zamatos gyümölcsök és elbűvölő fák teszik teljessé.

Az illat története
Az Eau de Parfum születését a Chanel márka alapítójának élettörténete ihlette és az ő eredeti nevét viseli. Gabrielle Chanelnek volt bátorsága ahhoz, hogy árral szemen ússzon és merészségével felhívja magára a figyelmet. Ez a 2017-ben megjelenő illat a lázadást jeleníti meg.

Összetétel

Fej
feketeribizli, grapefruit, mandarin
Szív
jázmin, narancsfa virág, tubarózsa, ylang-ylang
Alap
pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Gabrielle

Új értékelés hozzáadása

5.0
3 értékelés
3
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás