Chanel Gabrielleeau de parfum hölgyeknek

4×
Chanel Gabrielle eau de parfum hölgyeknek
Chanel Gabrielle eau de parfum hölgyeknek
100 ml
55800Ft

Kód: CHA4464 | Raktáron
1

Kosárba téve

Chanel Gabrielle eau de parfum hölgyeknek
| 1 db | 55800Ft
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 10. 16.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 10. 16.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Chanel Gabrielle parfüm leírása
Összetétel

Legyen felszabadult és váljon Gabrielle Chanel szenvedélyes Eau de Parfum illatával olyan nővé, akivé csak lenni szeretne!

  • ragyogó világos illat
  • lázadó szívű független és merész nőnek
  • mindennapi viseletként és kivételes alkalmakon is hordható

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum szokatlanul nőies és sziporkázó aromája négy varázslatos virág tökéletes összjátékán alapul. Gazdagon áradó szívében a ylang-ylang jegyekkel társuló ragyogó jázmin mutatkozik meg. Ezután lép színre a narancsvirágok és az érzéki tubarózsa pezsgően üde illata. Mindezt zamatos gyümölcsök és elbűvölő fák teszik teljessé.

Az illat története
Az Eau de Parfum születését a Chanel márka alapítójának élettörténete ihlette és az ő eredeti nevét viseli. Gabrielle Chanelnek volt bátorsága ahhoz, hogy árral szemen ússzon és merészségével felhívja magára a figyelmet. Ez a 2017-ben megjelenő illat a lázadást jeleníti meg.

Összetétel

Fej
feketeribizli, grapefruit, mandarin
Szív
jázmin, narancsfa virág, tubarózsa, ylang-ylang
Alap
pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Gabrielle

4.0
3
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás