Byredo Mojave Ghost Eau de Parfum unisex

Byredo Mojave Ghost Eau de Parfum unisex
Byredo Mojave Ghost Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: BYR0606 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Byredo Mojave Ghost
Összetétel

Egyedi és igazán minőségi niche parfümöket készít a Byredo márka. Az unisex Mojave Ghost illat orientálisan misztikus virágos illat. A Mohavi sivatag inspirálta az illatot. Gyönyörű, érintetlen mégis veszélyes természet amely magával ragad. Az eau de parfum bájosan könnyű karakterrel, fokozatosan tárja fel valódi intenzitását.

  • orientális-virágos illat
  • niche illat
  • unisex

Illat összetétele
A Byredo Mojave Ghost illat kompozíciója a csábító sapodilla akkordokkal nyílik amelyet az aromás ambrette édes és friss illata kíséri. Finom, ibolya, gyengéd szantálfa és friss magnólia illata csábít el az illat szívében. A kompozíció alapja az erőteljes cédrus fa és az elegáns ámbrából áll. Az végeredmény egy egyedülálló, rendkívül nyugtató illat, amely a Mojave-sivatag különleges légkörét hagyja a bőrén.

Illat története
A Breydo niche illat kompozíció úgy vannak összeállítva, hogy a legnagyobb parfüm imádó elvárásainak is megfeleljenek. A Mojave Ghost sem kivétel. Remek választás mindennapokra, de a különleges alkalmakra is elkísér. Ideális a tavaszi és forró nyári napokra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
sapodilla, ambrette
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, szantálfa, magnólia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, cédrus
Az illat fajtája
orientális, virágos

Értékelés Byredo Mojave Ghost