Britney SpearsCurious Eau de Parfum hölgyeknek

6×
Britney Spears Curious Eau de Parfum hölgyeknek
Britney Spears Curious Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
5 370Ft

Raktáron | 5 370,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BSP0014
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Vidám, céltudatos, magabiztos fiatal hölgyeknek készült a Britney Spears Curious Eau de Parfum. Üde, virágos tónusai tökéletesek a melegebb tavaszi, és nyári időjáráshoz is. A független, huncut, és romantikus nőknek garantáltan remek mindennapi társa lesz. Kellemes, kissé édeskés illatába azonnal beleszeret majd.

  • a romantikus nő értékelni fogja
  • friss illat meleg időre
  • dizájnos flakon

Illat összetétele
A frissítő magnólia, és lótusz virágos tónusai az édeskés körtével keverednek a Britney Spears Curious első tónusaiban. Harmonikusan társul hozzá a lótusz, és tubarózsa az illat szívében. A virágos tónusokat az érzéki pézsma és szantálfa váltja fel, melyeket az édeskés vanília hoz egyensúlyba.

Illat története
Britney Spears Curious illata 2004-ben jelent meg először. Vidám, energiával teli, igazán magabiztos akárcsak maga az énekesnő. Igazán egyedi formájú, és dizájnú flakonja is, amely kék színt kapott. Ideális választás mindennapi viseletre, érzéki, édeskés tónusai pedig a melegebb időjárásban csodásan kibontakoznak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
magnólia, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tubarózsa, virágos tónusok, lótusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ciklámen, jázmin, szantálfa, vanília, fa
Az illat fajtája
virágos

Britney Spears parfümök | Britney Spears jelenleg egy comeback énekesnő, aki azon igyekszik, hogy újjászülessen a régi sikeres karriere. 1992 - ben kezdte el a zenei pályafutását, mikor a popzenei dalaival bekebelezte az egész világot. A Britney Spears márka megjelent a parfümiparban is. Így ő is bekerült azon hírességek közé, akik a nevét adják az egyes parfümökhöz. A Britney Spears parfümök igyekeznek lemásolni az énekesnő életstílusát. Így találkozhatunk friss és finom illatokkal, de ugyanakkor feltűnő és vadabb összetevőjű illatokkal is.