Braun Series 3 3050cc borotva

 • Braun Series 3 3050cc borotva
 • Braun Series 3 3050cc borotva 1
 • Braun Series 3 3050cc borotva 2
 • Braun Series 3 3050cc borotva 3
 • Braun Series 3 3050cc borotva 4
 • Braun Series 3 3050cc borotva 5
   více

  Braun Series 3 3050cc változatok

  • Braun Series 3 3050cc borotva + tisztító- és töltőállomás  borotva 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   + tisztító- és töltőállomás
   Kód: BRN1488

  Fel

  A Braun márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Tápegység típusa

  akkumulátoros

  A Procter & Gamble leányvállalatát, vagyis a Braun társaságot, 1921 - ben Max Braun alapította, Németországon belül Frankfurtban. A Braun már a kezdetektől fogva az emberi élet megkönnyítésére és kellemesebbé való tételére összpontosított.

  A kezdetekben rádiók gyártásával foglalkozott és elsőként kombinálta össze a rádiót lemezjátszóval. A harmincas években megszületett a máig is használt Braun embléma. Az 1940 - es években szabadalmaztatta az első forgó borotvafejjel rendelkező férfi borotvát. A háború után, 1950 – ben pedig elkezdték a borotvák sorozatgyártását. Ekkor alapozták meg a Braun márka profilját a kulcsfontosságú termékek kínálatával.

  A Braun alap mottójává a „teljesítmény, formatervezés és fejlesztés“ vált. 1958 - ban Ulmban megalapították az Ulm - i Formatervezői Főiskolát, majd nemsokkal később a New York - i Modern képzőművészet múzeuma befogatta kiállításai közé az egyes Braun termékeket. 1964 - ben megnyitották a Formatervezés galériáját. Azóta pedig a Braun több mint 100 díjat nyert a formatervezés kategóriájában.

  A Braun a műszaki fejlesztés területén, a saját kulcsfontosságú kategóráin belül, a világ vezető márkái között elsőnek számít és több mint 7000 aktív szabadalommal rendelkezik. Számukra fő trendnek számít a minőség, a megbízhatóság, a formatervezés és a fejlesztés. Legfontosabb kínálatába a „personal care“ - nek nevezett termékek tartoznak - vagyis a testápoló termékek. Ezek a férfi borotvák, amelyek forgó borotvafejjel rendelkeznek, a női borotvák, epilátorok és hajápolási eszközök.

   

  Fel

  Videók Braun Series 3 3050cc -hoz

  Fel

  Értékelés Braun Series 3 3050cc

  • 2016. június 30., csütörtök
   István

   Egyszerű, precíz használat. Borotválkozás után a bőröm sima, nem irritált. Tisztítása egyszerű. Nagy előnye a pajeszvágó funkció és a száraz/nedves használat. Tökéletes választás, bátran ajánlom mindenkinek.

  • 2016. június 28., kedd
   Csókos László

   A soknyelvű használati útmutató kb. másfél A4-es oldal képet, és másfél A4-es oldal leírást tartalmaz. A fordítás nem tökéletes, de érthető, különösen a képek. A használati útmutatóból kiderül. hogy ez egy borotva "család" 3 típussal: a 3050cc, a 3070cc és a 3090cc -es borotvákkal. A készülék anyaghasználata jól sikerült. A borotvát a megfogási részeknél hasonló módon alakították ki, mint a szerszámgépeket. Kicsit puhább csúszásmentes kialakítás, még a kapcsolónál is. Csendes, nem irritálja az arcbőrt, szép simára borotvál, jól tisztítható. Mindenkinek csak ajánlani tudom a borotvát.

  Mit gondol Ön a Braun Series 3 3050cc termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​