BraunFace 810 epilátor az arcra

   • Braun Face 810 epilátor az arcra
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 1
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 2
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 3
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 4
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 5
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 6
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 7
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 8
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 9
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 10
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 11
   • Braun Face 810 epilátor az arcra 12
     více

    1 termék változat 15 770 Ft

    Csomagküldő – átvevőhelyHétfő 2017.07.03.
    TransoflexHétfő 2017.07.03.

    A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

    Braun Face 810 változatok

    • Braun Face 810 epilátor az arcra epilátor az arcra ÚJDONSÁG

     Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

     Kód: BRN1445

     15 770 Ft

    Fel

    A Braun márkáról

    Értékelés

    Egyszerű használat

    Kozmetikai minőség

    Eredményesség

    Tulajdonságok

    Tápegység típusa

    elemes

    A Procter & Gamble leányvállalatát, vagyis a Braun társaságot, 1921 - ben Max Braun alapította, Németországon belül Frankfurtban. A Braun már a kezdetektől fogva az emberi élet megkönnyítésére és kellemesebbé való tételére összpontosított.

    A kezdetekben rádiók gyártásával foglalkozott és elsőként kombinálta össze a rádiót lemezjátszóval. A harmincas években megszületett a máig is használt Braun embléma. Az 1940 - es években szabadalmaztatta az első forgó borotvafejjel rendelkező férfi borotvát. A háború után, 1950 – ben pedig elkezdték a borotvák sorozatgyártását. Ekkor alapozták meg a Braun márka profilját a kulcsfontosságú termékek kínálatával.

    A Braun alap mottójává a „teljesítmény, formatervezés és fejlesztés“ vált. 1958 - ban Ulmban megalapították az Ulm - i Formatervezői Főiskolát, majd nemsokkal később a New York - i Modern képzőművészet múzeuma befogatta kiállításai közé az egyes Braun termékeket. 1964 - ben megnyitották a Formatervezés galériáját. Azóta pedig a Braun több mint 100 díjat nyert a formatervezés kategóriájában.

    A Braun a műszaki fejlesztés területén, a saját kulcsfontosságú kategóráin belül, a világ vezető márkái között elsőnek számít és több mint 7000 aktív szabadalommal rendelkezik. Számukra fő trendnek számít a minőség, a megbízhatóság, a formatervezés és a fejlesztés. Legfontosabb kínálatába a „personal care“ - nek nevezett termékek tartoznak - vagyis a testápoló termékek. Ezek a férfi borotvák, amelyek forgó borotvafejjel rendelkeznek, a női borotvák, epilátorok és hajápolási eszközök.

     

    Fel

    Videók Braun Face 810 -hoz

    Fel

    Értékelés Braun Face 810

    • 2014. december 10.
     Stall

     Szuper készülék, nagyon gyors, és nekem is fontos, hogy olyan területeket is szőrteleníteni tudok vele, olyan apró pihéket is kihúz, amiket nem is láttam. A töredék idő alatt elkészültem! Tetszik, hogy egy elem elég a működtetéséhez, és hogy az a csomagban benne is van. Szuper, hogy könnyű, praktikus is, viszont jól jött volna egy tok/szütyő, amiben magammal tudnám vinni utazáskor. Arra nagyon oda kell figyelni, hogy csak nőiesen bánjunk vele, mert nekem sikerült az ezüstszínű védőkupakot olyan erősen rányomni a szőrtelenítő-fejre, hogy alig bírtam levarázsolni róla. Ugyanígy jártam a tisztítófej bepattintásakor is: túlnyomtam a határon, elég macera volt újra kipattintható mértékig kihúzni. Szóval: női készülék, ezért csak finoman, nőiesen! :) A bőr fertőtlenítése extra fontos, mert az arcom egyik felén kipróbáltam, hogy nem fertőtlenítem szőrtelenítés után, csak simán megmostam: nem volt elég, kipattogott a bőröm. Szóval finom mozdulatok, fertőtlenítés, és jöhet a házi wellness! :) A harmadik héten járok, az eddigiek alapján hátrányokat az arctisztítóval kapcsolatban nem tudok felsorolni, viszont a szőrtelenítő részével kapcsolatban vannak negatív tapasztalataim: sajnos sok olyan szőrszál van, amit nem tud kihúzni (erősebb, de rövid szálak), és amiket elcsíp, azok közül jó néhányat csak eltép.

    Mit gondol Ön a Braun Face 810 termékről?

    A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


    Értékelés *

    1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

    1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

    1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb