Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra

    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 1
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 2
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 3
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 4
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 5
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 6
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 7
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 8
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 9
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 10
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 11
    • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra 12
      více

     1 termék változat 18 640 Ft

     Express One (Transoflex)Kedd 2018. 05. 22.
     Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2018. 05. 23.
     Átvevőhely BudapestKedd 2018. 05. 22.

     A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

     Braun Face 810 változatok

     • Braun Face 810 epilátor tisztító kefével az arcra  epilátor tisztító kefével az arcra 

      Több mint 20 db raktáron a központi raktárban


      Kód: BRN1445

      18 640 Ft

     Fel

     A Braun márkáról

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     Tulajdonságok

     Tápegység típusa

     elemes

     A Procter & Gamble leányvállalatát, vagyis a Braun társaságot, 1921 - ben Max Braun alapította, Németországon belül Frankfurtban. A Braun már a kezdetektől fogva az emberi élet megkönnyítésére és kellemesebbé való tételére összpontosított.

     A kezdetekben rádiók gyártásával foglalkozott és elsőként kombinálta össze a rádiót lemezjátszóval. A harmincas években megszületett a máig is használt Braun embléma. Az 1940 - es években szabadalmaztatta az első forgó borotvafejjel rendelkező férfi borotvát. A háború után, 1950 – ben pedig elkezdték a borotvák sorozatgyártását. Ekkor alapozták meg a Braun márka profilját a kulcsfontosságú termékek kínálatával.

     A Braun alap mottójává a „teljesítmény, formatervezés és fejlesztés“ vált. 1958 - ban Ulmban megalapították az Ulm - i Formatervezői Főiskolát, majd nemsokkal később a New York - i Modern képzőművészet múzeuma befogatta kiállításai közé az egyes Braun termékeket. 1964 - ben megnyitották a Formatervezés galériáját. Azóta pedig a Braun több mint 100 díjat nyert a formatervezés kategóriájában.

     A Braun a műszaki fejlesztés területén, a saját kulcsfontosságú kategóráin belül, a világ vezető márkái között elsőnek számít és több mint 7000 aktív szabadalommal rendelkezik. Számukra fő trendnek számít a minőség, a megbízhatóság, a formatervezés és a fejlesztés. Legfontosabb kínálatába a „personal care“ - nek nevezett termékek tartoznak - vagyis a testápoló termékek. Ezek a férfi borotvák, amelyek forgó borotvafejjel rendelkeznek, a női borotvák, epilátorok és hajápolási eszközök.

      

     Fel

     Értékelés Braun Face 810

     • 2014. december 10., szerda
      Stall

      Szuper készülék, nagyon gyors, és nekem is fontos, hogy olyan területeket is szőrteleníteni tudok vele, olyan apró pihéket is kihúz, amiket nem is láttam. A töredék idő alatt elkészültem! Tetszik, hogy egy elem elég a működtetéséhez, és hogy az a csomagban benne is van. Szuper, hogy könnyű, praktikus is, viszont jól jött volna egy tok/szütyő, amiben magammal tudnám vinni utazáskor. Arra nagyon oda kell figyelni, hogy csak nőiesen bánjunk vele, mert nekem sikerült az ezüstszínű védőkupakot olyan erősen rányomni a szőrtelenítő-fejre, hogy alig bírtam levarázsolni róla. Ugyanígy jártam a tisztítófej bepattintásakor is: túlnyomtam a határon, elég macera volt újra kipattintható mértékig kihúzni. Szóval: női készülék, ezért csak finoman, nőiesen! :) A bőr fertőtlenítése extra fontos, mert az arcom egyik felén kipróbáltam, hogy nem fertőtlenítem szőrtelenítés után, csak simán megmostam: nem volt elég, kipattogott a bőröm. Szóval finom mozdulatok, fertőtlenítés, és jöhet a házi wellness! :) A harmadik héten járok, az eddigiek alapján hátrányokat az arctisztítóval kapcsolatban nem tudok felsorolni, viszont a szőrtelenítő részével kapcsolatban vannak negatív tapasztalataim: sajnos sok olyan szőrszál van, amit nem tud kihúzni (erősebb, de rövid szálak), és amiket elcsíp, azok közül jó néhányat csak eltép.

     Mit gondol Ön a Braun Face 810 termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu