Borotalco Talcum

testpúder

3×
Borotalco Talcum testpúder
Borotalco Talcum testpúder
Borotalco Talcum testpúder
100 g
1 390Ft

Kód: BRL2805 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap 2018. 12. 11., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 12. 11., kedd
Borotalco Talcum
100 g | 1 390Ft

Borotalco Talcum kozmetika leírása

A kiváló minőségű Borotalco Talcum testpúder a teljes testfelületen ellenállhatatlanul selymessé teszi a bőrt.

Tulajdonságok:

  • felszívja a nedvességet és a felesleges bőrfaggyút
  • finomítja a bőrt
  • frissít
  • megőrzi a bőr egészségét és szépségét

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
púder

Borotalco a márkáról

A Borotalco egyszer és mindenkorra megoldja a kellemetlen izzadás miatti problémáit! Ezek a rendkívül hatékony olasz dezodorok és izzadásgátlók Olaszországban nagyon népszerűek. Itt az egyedülálló lehetőség, próbálja ki Ön is!
A tiszta természetes zsírkőből készült összetéveszthetetlen illatú port már 1878-ban kikeverte a firenzei gyógyszertárjában egy angol gyógyszerész, Henry Roberts. Abban az időben még nem is sejtette, hogy tökéletes slágerterméket fejlesztett ki, amelyet Olaszországban még az elkövetkező öt generáció után is örömmel használnak majd az emberek!
Az illatos Borotalco testhintőpor 1904-ben került az olasz piacra, és a kilencvenes években további készítmények megálmodására késztette a vállalatot. Így rendkívül gyorsan megjelentek a piacon a Borotalco dezodorok, tusfürdők, szappanok és habfürdők.
A Borotalco termékek jellegzetes unisex illata semmivel össze nem téveszthető, és a benne lévő mikrotalkumnak hála akár 48 órán keresztül is megbízható védelmet nyújtanak az izzadság és a kellemetlen szagok ellen! A Borotalco izzadásgátlók és dezodorok olyan bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények, melyek nem tartalmaznak alkoholt. Próbálja ki az izzadás elleni készítményeket, melyeket Olaszországban már sok éve előszeretettel használnak! Próbálja ki a Borotalcot!