Skip to main content

BorotalcoActive Citrus & Lime spray dezodor 48h

Borotalco Active Citrus & Lime spray dezodor 48h
Borotalco Active Citrus & Lime spray dezodor 48h
Spóroljon
1 870Ft

Spóroljon 40%
150 ml
1 120Ft

Raktáron | 746,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: BRL2795
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Sportoljon maximális erőbedobással, de ne aggódjon a kellemetlen izzadtságszag miatt – a 48h Borotalco Active Citrus & Lime spray dezodor megóvja tőle akár 48 órán át. Minél többet mozog Ön, annál jobban dolgozik a dezodor. Mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek a fizikai terhelés során aktiválódnak, és hónalját frissítő citrusos illattal árasztják el.

Tulajdonságai:

  • 48 órás védelmet nyújt a testszag ellen
  • illatosítja a hónaljat, biztosítja a hosszan tartó frissesség érzését
  • fizikai aktivitás során aktiválódik
  • nehéz fizikai terhelés során tesztelték
  • friss, citrusos illatú

Összetétele:

  • Odor-Converter™ technológia – mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek akkor aktiválódnak, amikor Ön mozog és izzad

Alkalmazása:
Alkalmazza a dezodort a száraz hónaljra.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra

A Borotalco egyszer és mindenkorra megoldja a kellemetlen izzadás miatti problémáit! Ezek a rendkívül hatékony olasz dezodorok és izzadásgátlók Olaszországban nagyon népszerűek. Itt az egyedülálló lehetőség, próbálja ki Ön is!
A tiszta természetes zsírkőből készült összetéveszthetetlen illatú port már 1878-ban kikeverte a firenzei gyógyszertárjában egy angol gyógyszerész, Henry Roberts. Abban az időben még nem is sejtette, hogy tökéletes slágerterméket fejlesztett ki, amelyet Olaszországban még az elkövetkező öt generáció után is örömmel használnak majd az emberek!
Az illatos Borotalco testhintőpor 1904-ben került az olasz piacra, és a kilencvenes években további készítmények megálmodására késztette a vállalatot. Így rendkívül gyorsan megjelentek a piacon a Borotalco dezodorok, tusfürdők, szappanok és habfürdők.
A Borotalco termékek jellegzetes unisex illata semmivel össze nem téveszthető, és a benne lévő mikrotalkumnak hála akár 48 órán keresztül is megbízható védelmet nyújtanak az izzadság és a kellemetlen szagok ellen! A Borotalco izzadásgátlók és dezodorok olyan bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények, melyek nem tartalmaznak alkoholt. Próbálja ki az izzadás elleni készítményeket, melyeket Olaszországban már sok éve előszeretettel használnak! Próbálja ki a Borotalcot!