Bi-Oil

A Bi-Oil kozmetikumok a striák és hegek elleni küzdelem hatékony eszközei.

 

A Bi-Oil termékek a növényi kivonatokat és vitaminokat kombinálják magukban egy speciális olajjal, amely zsíros réteg hátrahagyása nélkül kiválóan felszívódik a bőrbe. A Bi Oil kozmetikumok rendszeres használatával rendkívül könnyen és főleg gyorsan elérhető a gyönyörű, hidratált és megfiatalodott bőr, melyen nincsenek nemkívánatos striák, hegek és eltérő színárnyalatok.

A Bi-Oil kozmetika a bőrápolás területén már 224 kitüntetést tudhat magáénak. 2002-ben jelent meg először a piacon, és hamarosan 18 országban vált a legkelendőbb termékké a hegek és striák kezelése terén. Valamennyi Bi-Oil termék bőrgyógyászatilag tesztelt és engedélyezett. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A Bi-Oil kozmetikumok gyártása során semmilyen károsanyag-kibocsátás, veszélyes hulladék vagy szennyvíz nem keletkezik. Valamennyi Bi-Oil termék csomagolása újrahasznosítható, így nem terheli a környezetet.  

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnáljuk, hogy nem találta meg amit keresett. Azonban bízunk benne, hogy széles választékunkból tud olyan terméket választani, ami boldoggá teszi.