Beyoncé Heat Eau de Parfum hölgyeknek

28×
Beyoncé Heat Eau de Parfum hölgyeknek
Beyoncé Heat Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
50 ml
4 540Ft

9 080,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BEY0003 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 09.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 08. 07.

Leírás Beyoncé Heat
Összetétel

Hirtelen nagy lett itt a forróság. A hölgyeknek szóló Beyoncé Heat eau de parfum szó szerint forró, a női erőt és érzékiséget kifejező illatkompozíciót rejt. Szenvedélyes nőknek szól, akik szeretik felhívni magukra a figyelmet. Éppen úgy, mint Beyoncé.

  • édes, keleties illat őszibarackkal, ámbrával és mandulával
  • a híres énekesnő, Beyoncé első illata
  • elsősorban estére és hűvösebb napokra ajánljuk

Az illat összetétele
Az édes őszibarack, a magnólia, a neroli és az orchidea virágos jegyei indítják az illatot. Később a finom mandula, a csábító pézsma és a lonc érződik. Az illat alapját az egzotikus tonkabab, ámbra és fás tónusok adják, amelyek legtovább maradnak a bőrön.

Az illat története
A Beyoncé Heat illat 2010-ben került bemutatásra a nőiességet megtestesítő híres énekesnő első illataként. Az üvegcséje is a szexi női formákat idézi és érzékiséget, szenvedélyt tükröz. Az illat Claude Dir és Olivier Gillotin parfümőr mesterek műve, akiknek igazi tüzes kompozíciót sikerült létrehozniuk.


Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
magnólia, orchidea, őszibarack, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lonc, mandula, pézsma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, fa, tonkabab
Az illat fajtája
orientális

Beyoncé a márkáról

Beyonce parfümök | Beyonce páratlan amerikai énekesnőként vált híressé a világban, aki 1990 - ben kezdte el a karrierét. Hála az átlagon felüli törekvésének és a nagy szorgalmának, Beyonce más művészeti irányban is elindult, mégpedig a divattervezés felé. E területtől már csak egy nagyon kis lépés vezet a parfümök világához, ahol szintén bemutatkozott Beyonce. A saját individuális ízlésének köszönhetően, részt vett a gyártásban is, mely egy nagyon személyes és modern illatot eredményezett.

Értékelés Beyoncé Heat27