BaBylissVeloce 6750DE hajszárító

BaByliss Veloce 6750DE hajszárító
BaByliss Veloce 6750DE hajszárító
hajszárító
64 070Ft

64 070,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BBS02463 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
szerda 2021. 10. 27.

Leírás BaByliss Veloce 6750DE
Tulajdonságok

A praktikus BaByliss Veloce 6750DE hajszárító gyorsan és hatékonyan szárítja meg a haját és segítségével dúsabb hatású frizurát készíthet.

Tulajdonságok:

  • ionizáló funkció
  • frizurafixáló hideg levegő funkció
  • szabályozható sebesség
  • szabályozható hőmérséklet

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

BaByliss a márkáról

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.

Értékelés BaByliss Veloce 6750DE