Uzsonnás dobozok gyermekeknek

Bestsellerek

Mi alapján válasszon gyerek uzsonnás dobozt

Felejtse el a műanyag zacskóban összenyomódott kifliket. Az uzsonnás doboz lehetővé teszi, hogy szabadjára engedje fantáziáját a legkülönfélébb uzsonnák elkészítéséhez, és ráadásul hozzájárul a környezetvédelemhez is azáltal, hogy újra és újra használja az uzsonnás dobozt az iskolában, kiránduláson vagy sétán.

Hogyan néz ki az ideális gyermek uzsonnás doboz

Mielőtt elkezd vásárolni, gondolja át a fő tulajdonságokat, amelyekkel egy uzsonnás doboznak rendelkeznie kell:

  • Méret. Az egész uzsonna férjen el az ételdobozban, vagy legalábbis a fő része, amelynek kemény külső tokra van szüksége. Ha túl nagy méretű, akkor feleslegesen sok helyet foglal el az iskolatáskában, az uzsonna repül benne, a túl kicsi pedig nem jó semmire.
  • Anyag. A gyerekek számára a legjobb anyag a műanyag, mert nagyon könnyű és különféle színekben kapható. Ha véletlenül leesik a földre, semmi baja nem történik az üveggel ellentétben. Ha van mosogatógép a háznál, akkor bizonyosodjon meg róla, hogy a gyerek uzsonnás doboz mosható-e benne.
  • Zárás. Szeretné néha mással is megtölteni az uzsonnás dobozt, mint szendviccsel? Akkor figyeljen a jó zárhatóságára is. A szilikonos komponensek biztosítják, hogy sem a gyümölcsök leve, sem más folyadék ne folyjon ki az iskolai könyvek lapjai közé.
  • Oszthatóság. Az osztható fiókos uzsonnás doboz elválasztja egymástól a lédús élelmiszereket a száraz és az aromás ételektől.
  • Dizájn. Az utolsó pont, de bizonyára az egyik legfontosabb. Amennyiben az uzsonnás dobozt az iskolába veszi gyermekének, akkor hagyja, hogy saját maga válassza ki tetszés szerint, vagy válasszon az Ő ízlése szerint.

Több mint csak egy uzsonnás doboz

Uzsonnás doboz mint stílusos kiegészítő? A gyerekeknek fontos a szép megjelenés, és fogadjunk, hogy egy uzsonnadoboz szett kulaccsal megörvendezteti az Ön iskolás gyermekét is – akár szülinapi vagy karácsonyi ajándékként is. Az uzsonnás doboz nem csak az iskolában lesz hasznos. Ha kirándulni készül valahová, az uzsonnás doboz vagy egy fedeles tálka gondoskodik az ételről a hátizsákban.

Utántölthető ételtasakok a legkisebbeknek

Kisebb gyermekét is elláthatja uzsonnával, anélkül, hogy újabb és újabb szemetet termelne. A tölthető ételtasakok ideálisak azoknak az édesanyáknak, akik szeretik ellenőrzésük alatt tartani gyermekük étkezését. A tasak ráadásul nagyon kényelmes a gyerekeknek. A kis kezek könnyen megfogják, és a tartalmát kiihatja akár a babakocsiban is.

Az ételtasakokat egyszerűen kinyithatja és megtöltheti gyümölcspürével, joghurttal vagy bármivel, ízlés szerint. Majd újra biztonságosan bezárhatja cipzárral, amely általában dupla. Biztos lehet benne, hogy semmi sem folyik ki belőle. Könnyen moshatók, és be lehet őket tenni mosogatógépbe és fagyasztóba is.

Azt tartja a mondás, hogy a szemünkkel eszünk, és ez még inkább érvényes a gyerekekre. Amennyiben az egészséges finomságokat egy szép dobozba csomagolja, fogadjunk, hogy üresen kapja majd vissza. Most már ráadásul tudja, hogy mit kell teljesítenie egy ideális uzsonnás doboznak, szóval, irány a vásárlás. Kiváló minőségű gyermekholmikat talál a notino.hu-n!