Szülés utáni alsóneműk

Kényelmes alsóneműk várandósoknak és a szülészetre is

Legyen a lehető legnagyobb kényelemben a szülés utáni első napokban és a hathetes időszakban is! A szülés utáni alsóneműknek légáteresztő, puha anyaguk van és jól rögzítik a szülés utáni betéteket. A rugalmas guminak köszönhetően tökéletesen tartanak és egyúttal sehol nem nyomnak vagy húznak. Kellemes kényelmet biztosítanak már a szülés utáni első napokban és nagyon kíméletesek az érzékeny helyekhez. Tanácsot adunk Önnek, hogy milyen szülés utáni alsóneműt válasszon.

A szülés utáni alsóneműk előnyei

  • Légáteresztők és megkönnyítik a regenerációt szülés után.
  • Jól alkalmazkodnak a szülés utáni betétek használatához.
  • Alkalmasak az érzékeny bőrű nőknek is.
  • Nagyon kényelmes és praktikus a szülészeten tartózkodás ideje alatt.

Szülés utáni és terhességi alsóneműk

Szellős és rugalmas, a bőrhöz kíméletes alsóneműt már érdemes a terhesség alatt beszerezni, amikor a test az anyaságra készülődik. A növekvő melleknek tökéletes támogatást nyújt a terhességi melltartó, és javasoljuk a terhességi bugyi beszerzését is, amely nem nyomja a hasat és alkalmazkodik a test formájához.

Szülés után pedig jól tudja használni az egyszer használatos, hálós szülési alsóneműket, amelyeket használatuk után egyszerűen kidobhat a kukába. A hathetes időszakban a mosható, többszöri használatra készült, szülés utáni alsóneműk gondoskodnak a kényelméről.

A mi tippünk: Ne felejtsen el becsomagolni egyszer használatos alsóneműket is a szülészetre, legalább 3-4 darabot az egész időre.

A terhességi és a szülés utáni alsóneműk is olyan kényelmet biztosítanak, amelyre minden újdonsült anyukának szüksége lenne! A szülés utáni felszereléséből ezért nem hiányozhatnak a melltartó betétek, a szülés utáni hasszorítók, a szülés utáni betétek vagy a nyugtató mellbimbó krémek sem. Nézze meg a mamáknak és babáknak szóló termékek gazdag kínálatát a notino.hu-n még ma!