AvonTrue krémes bronzosító stift

Avon True krémes bronzosító stift
Avon True krémes bronzosító stift
árnyalat Deep Bronze 8 g

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: AVO08107

Az Avon True krémes bronzosító stift egészséges ragyogást kölcsönöz arcbőrének. Kiemeli arca kontúrjait, és természetes szépségét. Könnyed, krémes textúrájának köszönhetően egyszerű felvinni, és azonnal a bőrébe olvad. Rétegezhető formulája a mindennapi, és feltűnőbb sminket is kiegészíti.

Tulajdonságok:

  • egészségessé és üde megjelenésűvé teszi az arcot
  • bronzos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek
  • intenzíven pigmentált árnyalat
  • kontúrozáshoz is használható
  • könnyed, krémes textúra
  • kiemeli arca kontúrjait

Használata:
Az arc megformálásához és a kontúrok kiemeléséhez vigye fel a homlok oldalai mentén, az arccsont alá, az áll alsó részére illetve az orr oldala mentén.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.