AvonMark make-up fixáló spray

8×
Avon Mark make-up fixáló spray
Avon Mark make-up fixáló spray
Spóroljon
2 390Ft

Spóroljon 30%
125 ml
1 650Ft

1 320,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVO4789 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Avon Mark

Készítse fel arcbőrét az alapozó felvitelére, majd fixálja hosszú órákra. Az Avon Mark spray egy 2 az 1-ben alapozó- és fixálóspray. Először kellemesen felfrissíti az arcát és gyorsan beszívódik. Természetes megjelenést ad a sminknek, és biztosítja tartósságát.

Tulajdonságai:

  • felfrissíti az arcbőrt sminkelés előtt
  • tartósabbá teszi az alapozót
  • hosszú időre hibátlan megjelenést biztosít
  • megakadályozza a smink elkenődését és kifakulását
  • könnyen felvihető
  • gyorsan felszívódik
  • gátolja az arcbőr kiszáradását
  • felfrissíti az arcot napközben bármikor

Összetétele:

  • A-, C-, E-vitamin

Alkalmazása:
Először alaposan rázza fel az Avon Mark alapozó fixáló spray-t. Fújjon az arcára kellő mennyiséget. Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést. Szükség szerint használhatja újra napközben bármikor.

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Mark8