Avon Hello Kitty

parfümözött spray a testre

Avon Hello Kitty parfümözött spray a testre
Avon Hello Kitty parfümözött spray a testre
100 ml

Kód: AVO4925 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Avon Hello Kitty termékleírás

A minőségi Avon Hello Kitty test spray bármikor a nap folyamán kellemesen felüdíti.

Tulajdonságok:

  • kellemes illatú
  • frissít és energiát ad
  • komfortérzetet nyújt
  • alkalmazkodik a gyermek érzékeny bőréhez

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
víz

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.