Avon Far Away Infinity Eau de Parfum hölgyeknek

3×
Avon Far Away Infinity Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Far Away Infinity Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml

Kód: AVO4176 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Avon Far Away Infinity
Összetétel

Kalandos útra invitálja az Avon Far Away Infinity Eau de Parfum hölgyeknek. Virágos illata igazán érzéki, és frissítő, és tökéletes társa lesz a mindennapokra. Ügyesen keveri a gyümölcsös tónusokat, kifinomult illatkompozíciója pedig remek mindennapi viselet.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • mindennapi viseletre
  • érzéki nőknek

Illat összetétele
Az Avon Far Away Infinity első tónusaiban a körömvirág, és bergamott kombinációját érezhetjük. Érzéki fejilatához a romantikus jázmin társul, legtovább bőrén pedig az illat alapjában található, édeskés vanília marad meg.

Illat története
Az Avon Far Away illatok vidám, frissítő illataiba egyszerű beleszeretni. Az Infinity eau de parfum jellegzetes formájú flakonját a kékes-fekete dizájnja teszi különlegessé. Igazán könnyed, édeskés illat, amely remek mindennapi társ.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
orvosi körömvirág, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Far Away Infinity3