AvonEve Elegance Eau de Parfum hölgyeknek

3×
Avon Eve Elegance Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Eve Elegance Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
4 490Ft

Spóroljon 22%
50 ml
3 500Ft

Raktáron | 7 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO05882
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Bárhová is megy majd, minden tekintet Önre szegeződik majd ennek az elegáns illatnak köszönhetően. Az Avon Eve Elegance Eau de Parfum hölgyeknek kellemes gyümölcsös illatba burkolja viselőjét. Kiemeli nőiességét, így igazi sztárként érezheti magát. Nappali viseletre és esti randevúra is ideális illat.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • friss illat meleg időre
  • romantikus nőknek

Illat összetétele
Igazán üde és friss a lédús körtének köszönhetően, amelyet a rózsaszín grapefruit és a nőies jázmin egészít ki. A magnólia gazdag illata igazán fényűző, akárcsak a gardénia és tündérrózsa az illat szívében. A melengető borostyánfa ügyesen keveredik a csábító pézsmával és a friss őszibarackkal, amely a legtovább marad meg bőrén.

Illat története
Elegáns, nőies, időtlen illat amely jól illik a mindennapokhoz és különleges alkalmakhoz is. Egész évben viselhető, így könnyedén a jellegzetes illatai közé kerül majd. Csodás üveg flakonja is elegáns, bármilyen toalett asztal csodás dísze lesz. Pézsmás tónusainak köszönhetően csábító, virágos, gyümölcsös akkordjai pedig lággyá, nőiessé teszik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
jázmin, rózsaszín grapefruit, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tündérrózsa, magnólia, gardénia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, őszibarack, borostyán
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.