AvèneCleanance Comedomed koncentrált ápolás a pattanásos bőr hibáira

2×
Avène Cleanance Comedomed koncentrált ápolás a pattanásos bőr hibáira
Avène Cleanance Comedomed koncentrált ápolás a pattanásos bőr hibáira
Spóroljon
9 440Ft

Spóroljon 40%
30 ml
5 620Ft

Raktáron | 18 733,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVE02296
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 20brands kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Távolítsa el gyorsan és hatékonyan aknéra hajlamos bőréről a mitesszereket! Az Avène Cleanance Comedomed koncentrált bőrápoló már az első fázisában fellép a bőrhibák ellen, és meggátolja ismételt kialakulásukat. Az Ön arcbőre üde és matt marad, a pórusok összehúzódnak.

Tulajdonságai:

 • tartósan és gyorsan minimalizálja a bőrhibákat
 • fellép a pattanások és a mitesszerek ellen
 • már 7 nap után láthatóan hat
 • hozzájárul a pórusok méretének csökkenéséhez és a matt arcbőrhöz
 • megnyugtatja és puhítja, irritációtól mentessé teszi az arcbőrt
 • gyorsan felszívódik és nem ragacsos
 • primerként használható
 • a praktikus pumpa optimális adagolást tesz lehetővé

Hatásai 7 nap használat után:

 • 22%-kal csökkennek a bőrhibák
 • 10-ből 9 fogyasztó megerősítette, hogy elégedett vele
 • a személyek 90%-a megerősítette a tisztább bőr érzetét

Hatásai 2 hónap használat után:

 • 45%-kal csökkent az akné és a mitesszerek előfordulása

Összetétele:

 • Comedoclastin™ – már a kialakulás fázisában meggátolja az akné megjelenését
 • Avène termálvíz – megnyugtatja az irritált arcbőrt

Alkalmazása:
Az ujjak segítségével vigyen fel az arcbőrre egy nyomásnyi Avène Cleanance Comedomed koncentrált bőrápolót a pattanásos bőrhibákra. Lehetőleg reggel és este is használja. Primerként használva is ideális.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
problematikus
Hatás
akné ellen, mattítás, mitesszerek ellen, pórusok minimalizálása, egységesítés
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.