Avène Cicalfate + szárító és nyugtató spray

Avène Cicalfate + szárító és nyugtató spray
Avène Cicalfate + szárító és nyugtató spray
100 ml
4 620Ft

4 620,00Ft / 100 ml, áfával
BLACK
FRIDAY
Extra 20% kedvezmény a SUMMER kóddal kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
BLACK
FRIDAY
Kód: AVE02387 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Avène Cicalfate +
Tulajdonságok

Az irritált, kipirosodott bőr, főleg ha gyulladt és nedvedzik is, kellemetlenül érinti a gyermeket és a felnőtteket is egyaránt. Ha szeretné minél hamarabb megnyugtatni a bőrét, próbálja ki az Avène Cicalfate + szárító és nyugtató hatású spray-t. Egyedülálló C+-Restore™ hatóanyagával pillanatok alatt szárazzá varázsolja az irritált, gyulladt bőrt a test bármely részén, valamint segíti a sérült bőrfelszín regenerálódását, megnyugtatását és tökéletes megtiszítását.

Tulajdonságai:

 • azonnal megnyugtatja az irritált bőrt
 • megszárítja a gyulladt, nedvedző részeket
 • segít a bőrpír mérséklésében
 • támogatja a bőr felső rétegének megújulását
 • csökkenti a káros baktériumok előfordulását
 • felnőttek, gyermekek és csecsemők számára is alkalmas
 • ideális a pelenka és bőrredők területére

21 napos tesztelés eredményei:
→ klinikai tesztelés eredményei 51 fő részvételével, gyulladásra hajlamos irritált bőrfelületre alkalmazva naponta 2-szer

 • az esetek 94%-ában a spray nem irritálta a bőrt
 • az esetek 90%-ában a ruházaton nem hagyott foltokat
 • 100% jelezte, hogy könnyen alkalmazható
 • az esetek 100%-ában érezhetően megnyugtatta a bőrt
 • 94%-nál hatékonyan kiszárította a nedvedző területeket
 • 96%-nál láthatóan megújította a bőrt

Összetétele:

 • nedvszívó púderek – gyorsan kiszárítják a bőrfelület érintett részeit
 • C+-Restore™ – elősegíti a bőrfelszín regenerálódását
 • réz- és cink-szulfát – csökkentik a baktériumszaporodás kockázatát, így tisztán tartják a bőrt
 • Avène termálvíz – megnyugtatja az irritált bőrt

Alkalmazása:
Használja naponta 2-szer. Rázza fel alaposan, gyengéden tisztítsa meg a problémás területeket, és fújja rá a spray-t.

Fontos figyelmeztetések

Szembe ne kerüljön.

Belélegzése tilos.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny
Hatás
Nyugtatás, regenerálás

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Cicalfate +