Artdeco High Precision Liquid Liner

szemhéjtus

6×
Artdeco High Precision Liquid Liner szemhéjtus
Artdeco High Precision Liquid Liner szemhéjtus
Artdeco High Precision Liquid Liner szemhéjtus
6 850Ft
Kedvezmény 12%
240.01 Black 4 g
6 000Ft

Kód: ART1524 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 04. 26.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 04. 26.
Artdeco High Precision Liquid Liner
240.01 Black 4 g | 6 000Ft

Artdeco High Precision Liquid Liner kozmetika leírása

Az Artdeco High Precision Liquid Liner folyékony szemhéjtussal mindig pontos sminket tud készíteni. Az egyedülálló, flexibilis hegyű high-tech ecset rendkívül vékony, így garantálja a könnyű alkalmazást és tökéletes eredményt.

Tulajdonságai:

  • lehetővé teszi a szem intenzív és hosszantartó hangsúlyozását
  • gyorsan száradó, és a textúrája finoman fénylő
  • szénfekete pigmentek biztosítják a rendkívül telt színét
  • high-tech ecsete a lehető legfinomabb szálakból készül

Alkalmazása:
Rajzolja meg a szempillák vonala mentén a belső szemzugból kiindulva a külső szemzug felé haladva a szemvonalat. A vonalat kedve szerint vékonyabbra vagy vastagabbra is megrajzolhatja.

Tulajdonságok

Szín
fekete
Vízálló
nem

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.