ArtdecoFixing Powder Caster transparens púder

8×
Artdeco Fixing Powder Caster transparens púder
Artdeco Fixing Powder Caster transparens púder
4930 10 g
2 660Ft

Raktáron | 26 600,00Ft / 100 g, áfával | Kód: ART2257
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Az Artdeco Fixing Powder átlátszó púderszóró tartóban remekül fixálja az alapozót, a korrektort, az alap bázist, sőt még a rúzst is, így ellenállóbbá teszi a sminket, és meghosszabbítja a tartását.

Tulajdonságai:

  • hosszantartó és vízálló fixálást biztosít a sminknek
  • hatékonyan magába szívja az alapozóról és a bőrről a felesleges zsiradékot
  • nem képez foltokat, és nem emeli ki a száraz helyeket
  • selymes, finom tapintású és megjelenésű arcbőrt eredményez
  • rendkívül finom őrlésű, és sokoldalúan használható

Alkalmazása:
Az extra erős fixálásért vigyen fel az arcára az alapozó vagy korrektor felhordása után egy vastagabb púderréteget. 5 – 10 perc elteltével ecset vagy szivacs segítségével óvatosan távolítsa el az esetleges felesleget. Normál fixálás, illetve rúzsra történő alkalmazás esetén csak kis mennyiségben hordja fel a púdert.

Teljes összetevőlista

TALC, ZINC STEARATE, KAOLIN, MAGNESIUM CARBONATE, HYDROXYLATED LANOLIN, ISOPROPYL LANOLATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Alapozó árnyalata
átlátszó

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.