Armani eau de toilette hölgyeknek

13×
Armani Sì eau de toilette hölgyeknek
Armani Sì eau de toilette hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
35 900Ft

Spóroljon 36%
100 ml
22 990Ft

Kód: GIO2326 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 16.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 16.

Armani Sì parfüm leírása
Összetétel

A különösen kifinomult Giorgio Armani Sì Eau de Toilette a modern nőiesség, a természetes szépség és a szabadság érzése előtt tiszteleg. Emelje ki karizmáját és eleganciáját az érzékiség és a zabolátlanság exkluzív elegyével, hogy környezetére azonnal ellenállhatatlan vonzerővel hasson!

  • chypre illat friss gyümölcsök jegyeivel
  • a részletek tisztasága és az izgalmas tónusok játéka már-már függőséget okoz
  • az elegáns üvegcse érzékiséget, bájt és gyengédséget rejt

Az illat összetétele
Hagyja, hogy elvarázsolják a válogatott esszenciák, amelyek tökéletesen kifejezik az ön érzékeny belső világát! Az alapillatban a feketeribizli levelének érzéki esszenciáját érezheti, amely az illat virágos középső jegyeivel fonódik össze: Hagyja, hogy körülvegyék a rózsa és a virágzó frézia csábító jegyei! Az édesen vaníliás alapot fás jegyek, az ambroxan melegsége és a pacsuli földessége egészítik ki.

Az illat története
Legyen mindig önmaga és fejezze ki önmagát bátran a fényűző Giorgio Armani Sì Eau de Toilette-tel! Az illatot 2013-ban dobták piacra, az egyszerű, egyúttal elegáns üvegcse pedig az Armani márka filozófiáját fejezi ki. Könnyű lesz átadni magunkat ennek a gyengéd, ugyanakkor rendkívül csábító illatnak...

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli levele
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fás tónusok, ambroxan, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Sì