Armani Ocean di Gioia Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Armani Ocean di Gioia Eau de Parfum hölgyeknek
Armani Ocean di Gioia Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
24 230Ft

24 230Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIO06642 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 02. 01.
Személyes átvétel
szombat 2021. 01. 30.

Armani Ocean di Gioia parfüm leírása
Összetétel

Az Armani Ocean di Gioia női Eau de Parfum ugyanúgy tele van élettel és örömmel, mint az óceán energiája. Illatkompozíciója, mely ez előtt a nélkülözhetetlen elem előtt tiszteleg, tökéletesen adja vissza ezt az élményt. Amennyiben Ön is ilyen erőteljesen érzékeli a kapcsolatot a természettel, minden egyes beleszagoláskor káprázatos érzéki élményben lesz része.

  • kristálytiszta illat gyümölcsös-virágos és vizes jegyekkel
  • minden dinamizmussal teli nőt kiemel
  • melegebb napokon viselve érvényesül a legjobban

Az illat összetétele
Az illatból áradó bevezető varázslatról az üde jegyekkel kísért körte finom akkordja gondoskodik. Pár pillanat múlva már a jázminvíz válik uralkodóvá, hogy fokozza a kompozíció nőiességét és kifinomultságát. Az illat mélységét és lágyan krémes, hosszú lecsengését a szantálfa a pézsmával karöltve garantálja.

Az illat története
Az Armani Ocean di Gioia parfüm az ikonikus Acqua di Gioia Eau de Parfum megjelenésének immár 10. évfordulója alkalmából került bemutatásra 2020-ban. Az a nő, akinek megálmodták, modern, dinamikus, finom lelkű, és kölcsönös harmóniában él a természettel.

Az üvegcse kerekded ívei megmaradtak olyannak, ahogyan azt például az Armani Light di Gioia parfümnél megszokta. Még mindig a természetes nőiességnek az elegáns, ugyanakkor modern felfogását tükrözi, pontosan Giorgio Armani elképzelése szerint.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázminvizes cseppek
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Armani Ocean di Gioia vonatkozásában írtuk
Cikkek

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Ocean di Gioia2