Armani Acqua di Giò Absolu Instincteau de parfum uraknak

Armani Acqua di Giò Absolu Instinct eau de parfum uraknak
Armani Acqua di Giò Absolu Instinct eau de parfum uraknak
40 ml

Kód: GIO06131 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.

Armani Acqua di Giò Absolu Instinct parfüm leírása
Összetétel

Az Armani Acqua di Giò Absolu Instinct Eau de Parfum az emberek és a természet közötti kivételes kapcsolatot jeleníti meg. Érzéki aromája felerősíti a velünk született ösztönöket, és a környezetéből szinte függősséget vált ki. Élvezze ki ön is az Armani Acqua di Giò kultikus illatcsaládnak ezt a limitált kiadású férfi Eau de Parfum illatát.

  • limitált kiadású, érzéki fás illat
  • magabiztos és szenvedélyes férfiaknak
  • az illat Alberto Morillas parfümőr alkotása

Az illat összetétele
Az Armani Acqua di Giò Absolu Instinct férfi parfüm a citrusok és tengeri akkordok frissítő hullámával bontakozik ki. Az illatkompozíció szívében az egzotikus pacsuli intenzív aromáját tengeri alga akkordjai egészítik ki. Alapillatában később az ámbrafa és a legdrágább ébenfa füstös akkordjai elegyednek, és hihetetlenül sokáig érezhetően maradnak a bőrön.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, tengeri tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, hínár
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ébenfa, borostyán
Az illat fajtája
vizes, fás

Armani a márkáról

Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul.

Giorgio Armani minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezőjeként ismert. Összetéveszthetetlen stílusával, amelyben a fesztelenség egy cseppnyi szélsőségességgel társul, világszerte több millió nő szívét megnyerte. Akárcsak modelljei, az Armani parfümök és kozmetikumok is a minőség, az idők felett állóság és a siker szinonímiái.

Armani saját márkájának megalapítása előtt szabadúszó divattervezőként egy sor divatháznak dolgozott. A múlt század '70 -es éveiben megalkotta első saját kollekcióját és nem sokkal később megjelent a piacon az Armani nevet viselő kozmetikai, smink és parfüm termékcsaládja is.

A férfi Armani Acqua di Gio illetve a női Armani Si olyan időtálló klasszikusok, amelyek kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek.

Akár a jól bevált klasszikus, akár a modern értelmezés mellett dönt, az Armani parfümök választása soha nem okoz csalódást.

Értékelés Armani Acqua di Giò Absolu Instinct