ArdellStroke a Brow szemöldök fixáló

5×
Ardell Stroke a Brow szemöldök fixáló
Ardell Stroke a Brow szemöldök fixáló
árnyalat Dark Brown 1.2 g
3 640Ft

303 333,33Ft / 100 g, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ARD02151 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Ardell Stroke a Brow

Precízen megrajzolt, feltűnő, mégis természetes hatású szemöldökre vágyik? Az Ardell Stroke a Brow szemöldök fixáló segítségével könnyedén megrajzolhatja szemöldökét. Ultra-vékony applikátorja pontos applikációt biztosít, így akár a vékony szemöldökből is dús, nagy volumenű szemöldököt készíthet pillanatok alatt.

Tulajdonságok:

  • pontosan kiemeli szemöldöke természetes szépségét
  • természetes, és drámai sminkhez is használható
  • egész nap tartó hatást biztosít
  • precíz, ultra-vékony applikátor
  • egyszerű, gyors használat
  • nem kenődik el
  • vízálló termék

Használata:
Rövid húzó mozdulatokkal rajzolja meg és töltse ki a szemöldökét a kívánt formára.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Stroke a Brow5