Ardell Self-Adhesive

ragasztható műszempilla

Ardell Self-Adhesive ragasztható műszempilla
Ardell Self-Adhesive ragasztható műszempilla
Ardell Self-Adhesive ragasztható műszempilla
Demi Wispies
2 450Ft

Kód: ARD1996 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Ardell Self-Adhesive
Demi Wispies | 2 450Ft

Ardell Self-Adhesive kozmetika leírása

A kiváló minőségű Ardell Self-Adhesive termék hangsúlyozza a tekintetét és kiemeli a szeme szépségét.

Tulajdonságok:

  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • esti alkalmakra és nappal is viselhető

Összetétel:

  • műszempillák

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.