Alapozó száraz bőrre

Bestsellerek

Válasszon testreszabott alapozót! Az alapozó száraz bőrre egész napra egységes és üde megjelenést biztosít. Próbálja ki az olyan elismert márkák legjobb alapozóit, mint a ShiseidoRimmel vagy Mary Kay, melyek tökéletesen illenek a száraz arcbőrhöz.

Miről ismerhető fel a száraz arcbőr?

Lehet, hogy nem teljesen biztos abban, hogy milyen is az arcbőre. Amennyiben a bőre megfelel a következő pontoknak, érdemes száraz arcbőrre való készítményt választania:

  • Feszül és durva
  • Gyakran viszket, és hajlamos a bőrpírra
  • Pikkelyes és hámlik

Legjobb alapozó száraz bőrre

Olyan tökéletes megjelenésre vágyik, ami egész nap kitart? Kezdje az olyan alapozó kiválasztásával, mely egységesíti, felvidítja és hidratálja a bőrét. Ugyanis ezek azok a tulajdonságok, amit egy a száraz bőrre való alapozónak tudnia kell. Választáskor inkább a folyékony alapozókra vagy hidratáló alapozókrémekre koncentráljon, mert azok megfelelően táplálják és hidratálják az arcbőrt.

Száraz bőrre való alapozó felhordása

Az alapozó felhordása előtt ne feledkezzen meg a hidratáló alapkrém használatáról, mely meggátolja az arcbőr kiszáradását. Az alapozót ecset vagy sminkszivacs segítségével hordja fel, mert ezekkel pozsgás megjelenést kap az arcbőr.

Ne becsülje alá a száraz bőrre megfelelő alapozó kiválasztását, és élvezze egész nap hibátlan megjelenését!