Afnan Supremacy Silvereau de parfum uraknak

5×
Afnan Supremacy Silver eau de parfum uraknak
Afnan Supremacy Silver eau de parfum uraknak
100 ml

Kód: AFN0004 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Afnan Supremacy Silver parfüm leírása
Összetétel

Érezze bőrén a távoli Kelet és a csábítóan melengető illatjegyek érintését! Az Afnan Supremacy Silver Eau de Parfum mély és zamatos illatba burkolja önt, és hamarosan személyisége elválaszthatatlan részévé válik. Hagyja, hogy az illatkompozíció beszéljen ön helyett és mutassa meg a világnak férfias karizmáját!

  • fás, aromás illat
  • modern, öntudatos férfiaknak
  • hétköznapi viseletre, de különleges alkalmakra is

Az illat összetétele
A fejillatban a fekete ribizli, az alma, az ananász és a citrusos bergamott zamatosan gyümölcsös jegyei dominálnak. Ezután a szívillatban az érzéki rózsa, a finom jázmin, a jellegzetes fűzfa és a pacsuli jut szóhoz. Az alapillatban a melengető pézsma, az édes vanília, a valódi ámbra és a tölgyfamoha gondoskodik a hatásos befejezésről.

Az illat története
Az Afnan Supremacy Silver Eau de Parfum-öt 2013-ban mutatták be. Ahogyan a dubai márka többi illata, a Supremacy Silver is a nyugati parfümőr hagyományok és a Közel-Kelet egzotikus aromáinak ötvözéséből született.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, bergamott, ananász, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, pacsuli, nyír, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgymoha, vanília, pézsma, ámbra
Az illat fajtája
gyümölcsös, bőrös, fás

Értékelés Afnan Supremacy Silver