Schwarzkopf hajfestékek

Bestsellerek

Schwarzkopf Professional hajfestékek

Bízza magát a Schwarzkopf Professional hajfesték nyújtotta minőségre és professzionális ápolásra.

Élvezze a környezetét elkápráztató, selymes és ragyogó haját. Élvezze a Schwarzkopf hajfesték nyújtotta, luxus ápolást. Ez a professzionális hajkozmetikai márka a legkülönfélébb felhasználásra szolgáló készítmények egész sorát kínálja.

Minőségi hajszőkítő krémet, színező sprayt, tartós vagy kimosható hajfestéket keres? Bármelyiket is választja, minden egyes Schwarzkopf készítmény tökéletes eredményt garantál – legyen szó akár az első ősz hajszálak elfedéséről, a természetes hajszín kiemeléséről vagy a teljes színváltoztatásról. Csak önön múlik. Bízza magát arra a minőségre, amit a kínálatunkban elérhető Schwarzkopf Professional hajfestékei képviselnek.

Hogyan kell használni a Schwarzkopf hajfestékeket

Hajfestéskor ne becsülje alá az érzékenységi teszt fontosságát és az esetleges, allergiás bőrreakciókat. Próbáljon ki egy kis mennyiségű festéket, például az alkarján vagy a füle mögötti bőrfelületen, és várja meg, hogy nem lép-e fel allergiás reakció. Javasoljuk, hogy a tesztet 48 órával a hajfestés előtt végezze el, és alaposan olvassa el magát az útmutatót is.

Szeretné az új hajszínét bebiztosítani? Próbálja ki a festett hajra való samponokat, és élvezze a tartósan ragyogó hajszínét!

teljes szöveg szöveg elrejtése