PACSULI PARFÜM

A pacsuli nagyon intenzív, földes illat. A parfümkészítésben, a kozmetikai iparban, de az aromaterápiában is már évszázadok óta használják. A pacsuli esszencia csökkenti a szorongást, a depressziót, és vágyfokozó hatása is van.

 

A többi összetevővel való kombinálás függvényében számtalan formát ölthet. A pacsuli parfümök sötét, édesen-földes tónusai tökéletesen felébresztik érzékeit, és harmóniaérzetet keltenek.

Az illatos pacsuli olajat a híres hadvezér, Napóleon hozta be keletről Európába. Eredetét Franciaországban hosszú évekig féltve őrzött titokként kezelték. Ez az esszencia a hatvanas években, a hippi korszakban ért el nagy népszerűséget.

A pacsuli illat jellege:

Nagyon különleges, lenyűgöző, egészen földesen zöld illat, amely tökéletesen kiemeli a többi illatesszenciát, és a parfümöknek édesen fás aláfestő tónust kölcsönöz.

A pacsuli illat kinyerése:

A pacsuli világos rózsaszín-fehér virágú növény, mely főleg Indiában honos. A pacsuli esszenciát e növény szárított, fermentált vagy leforrázott leveleiből és hajtásaiból, vízgőz desztillációval nyerik.

A pacsuli parfümök intenzív, fás, erősen bódító illatúak. Fedezze fel a pacsuli illatot a notino.hu-n ön is!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Pacsuli parfüm
Szűrő
Bestsellerek