Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum hölgyeknek

36×
Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum hölgyeknek
Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
50 ml
20 860Ft

41 720Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAM09912 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Lancôme La Vie Est Belle Intensément parfüm leírása
Összetétel

Ragadja meg és élje meg teljességgel a boldogság érzését. Az ott van önben is, és erre semmi sem képes jobban emlékeztetni, mint a Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum. Az ikonikus üvegcse ugyanis csordultig van a boldogság intenzív erejével, így önben is beindítja a vibrálást. Minden nap. Most és itt.

  • az illat a La Vie Est Belle kultikus parfümsorozathoz kötődik
  • intenzív és mély, gyümölcsös-virágos illat
  • olyan nőknek, akik minden nap meg akarják élni a boldogság érzését

Az illat összetétele
Elsőként a csipetnyi rózsaborssal fűszerezett és zamatos málnával aláfestett, édes, ugyanakkor üde bergamott jut el érzékeihez. Kis idő elteltével csatlakozik hozzá a narancsfavirággal kísért jázmin elbűvölő illata. Az illatkompozíció melengető kicsengéséről a földes pacsuli, írisz és benzoe a vanília érzéki édességével együtt gondoskodik.

Az illat története
A La Vie Est Belle Eau de Parfum 2012 óta bűvöli el világszerte a nőket, rajtuk keresztül pedig a férfiakat is, ezért nem csoda, hogy sok változatot megélt már. Ezek egyike a La Vie Est Belle Intensément, ami az eredeti Eau de Parfum mélyebb és intenzívebb megfogalmazása.

A forró atmoszférát, a szív lüktetését, valamint az Eau de Parfum tüzesebb karakterét tükröző, ikonikus üvegcse mögül előtűnik a parfüm mosolyt idéző fukszia színe. Ez a szín valamivel lángolóbb színárnyalatra váltva végigmegy egészen az üvegcse nyakát díszítő és a szabadság szárnyait jelképező masni csúcsáig.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, rózsabors, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzoin, vanília, pacsuli, nőszirom
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Lancôme La Vie Est Belle Intensément vonatkozásában írtuk
Cikkek

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme La Vie Est Belle Intensément36