Ugrás a fő tartalomhoz

ELIZABETH ARDEN

Az Elizabeth Arden márka

Elizabeth Arden abban az időben nyitotta meg első kozmetikai szalonját a New York-i 5th Avenue-n, amikor a nőknek még alig volt vállalkozásuk, ráadásul rendszerint sminket sem használtak. Ez a legendás újító és vállalkozó hölgy így több mint 100 évvel ezelőtt az amerikai kozmetikai ipar alapjait fektette le.

 

A szépség holisztikus szemléletét képviselő Elizabeth Arden egyike volt azoknak, akik elsők között alkalmazták a tudományos innovációkat. Igyekezett meggyőzni a nőket, hogy hidratálják az arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napsugárzást, és minden nap jógázzanak. Ezért az Elizabeth Arden kozmetika mindenekelőtt nem a fedésre, hanem arra törekedett, hogy az arcbőr javát szolgálja.

Az elképzelései megvalósításában Elizabeth Arden nem ismert kompromisszumot, termékei valóban segítettek a nőknek, és sok közülük hamarosan legendássá vált. Ilyen például a közkedvelt Elizabeth Arden Eight Hour Cream vagy a híres Elizabeth Arden Blue Grass parfüm és a merészen piros Elizabeth Arden ajakrúzs.

Az Elizabeth Arden termékek a világ minden táján nap, mint nap szebbé és magabiztosabbá teszik a nőket, és Elizabeth Arden története sokuk számára a mai napig inspirációul szolgál.

teljes szöveg szöveg elrejtése