Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette hölgyeknek

15×
Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette hölgyeknek
Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette hölgyeknek
15 ml
3 710Ft

24 733,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: ELA06289 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Elizabeth Arden Sunflowers
Összetétel

Ünnepelje illattal a legszebb évszakot. A női Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette ugyanolyan vidám, mint a melengető napsugarak felé forgó napraforgóvirágokkal teli mező. Összetétele a ragyogást, a gondtalanságot és a boldogságot sugározza. Ez a csodás virágok és finom gyümölcsök társaságában töltött, gondtalan és boldog nyári napok illata.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • bármely korosztályba tartozó nő viselheti
  • forró nyári napokra tökéletes
Az illat összetétele
Beleszagolva először a zamatos őszibarack, dinnye és citrom narancsfavirággal kiegészített, frissítő aromáját érzi meg. Ezután megjelenik a romantikus rózsa, aromás jázmin és íriszgyökér alkotta, virágos szívillat. Lecsengésekor a fák érzéki kombinációja veszi át az uralmat az illat felett.

Az illat története
Az Elizabeth Arden Sunflowers parfüm vidám, sárga üvegcséjét és illatkompozícióját is a napraforgó ihlette. A napraforgó a modern nő leghőbb vágyát, azaz az erőt, szépséget, egészséget, intelligenciát és intuíciót hivatott szimbolizálni.

 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, narancsfa virága, palisander, őszibarack, mandarin, bergamott, dinnye
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, orrisz gyökér, jázmin, illatvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Elizabeth Arden a márkáról

Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden Sunflowers13