Ugrás a fő tartalomhoz

Ariana Grande

Ariana Grande

A megasztár, amerikai színésznő és popénekesnő Ariana Grande saját illatkollekciót mutat be, amely olyan, mint ő maga – elbűvölő, játékos és energikus. Az Eau de Parfum kollekció a popdíva energiáját és életkedvét tükrözi, azonnal magával ragad az életre kelt álmok és a határtalan lehetőségek világába. 

 

Minden Eau de Parfum egyedülálló, különleges és játékos kialakítású üvegcsében kerül bemutatásra, amelyek legalább annyira elvarázsolják Önt, mint maguk az illatok. 
Az énekesnő 2015-ben mutatta be első illatát, a gyümölcsös-virágos Ari by Ariana Grande Eau de Parfumöt. Egy évvel később jelent meg az Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum. 2017 pedig az Ariana Grande Moonlight megjelenésének éve volt. 
Az Ariana Grande Cloud Eau de Parfum már első látásra lenyűgöz eredeti üvegcséjével. A 2019-ben bemutatott Ariana Grande Thank U Next Eau de Parfum a fehér körtepezsgő illatjegyeivel lep meg, majd végül az édes makaron cukor és a bársonyos pézsma aromáival tér vissza.
2021-ben vezette be Ariana az Ariana Grande God Is A Woman immáron nyolcadik illatát, amely a friss körte lédús jegyeivel, a török rózsaszirmok csábító aromájával, valamint a vanília és a cédrusfa melengető jegyeivel varázsol el. 
Minden hűséges rajongó örülni fog az Ariana Grande ajándékcsomagnak, amely Ariana Grande Eau de Parfumöt és illatos testápoló kozmetikumot tartalmaz. Legyen az est sztárja az egyedülálló illatok segítségével, és álljon készen a reflektorfényre. Úgy, mint Ariana.

teljes szöveg szöveg elrejtése