Ariana Grande Cloud Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Ariana Grande Cloud Eau de Parfum hölgyeknek
Ariana Grande Cloud Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
15 960Ft

15 960Ft / 100 ml, áfával
Kód: AGR00917 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 26.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 01. 25.

Ariana Grande Cloud parfüm leírása
Összetétel

Amint a női Ariana Grande Cloud Eau de Parfum összeolvad a bőrével, érzékei szinte a hetedik mennyországban érzik magukat. Az illatfelhő képzeletben olyan helyekre repíti, ahol megéli a tökéletes boldogság érzését, ahol végtelen pozitivitás uralkodik.

  • édes gurmand illat gyümölcsös és virágos illatjegyekkel
  • álmodozásra késztető illatkompozíció szép üvegcsében
  • Ariana Grande 2018-ban mutatta be

Az illat összetétele
Már abban a pillanatban, amint megérzi a levendula, a finom körte és az édesen üde bergamott kombinációját, új függőséget vált ki Önben. Később a pralinéval kísért kókuszos tejszín ízletes jegyei veszik át az uralmat, és mindezt az egzotikus orchidea, a vanília teszi még teljesebbé. A kasmír selymes illata, a finom pézsma és a fás illatjegyek teremtik meg azt az egységet, amivel a parfüm lassacskán tovatűnik.

Az illat története
A fiatal és rendkívül sikeres énekesnőt nemcsak a zenében elért csodálatos teljesítménye miatt kedvelik oly sokan, de azért a művészi tehetségéért is, amit a parfümök világában bizonyított. Az Adriana Grande Cloud felemelő illatával főleg a boldogság érzését akarja átadni a rajongóinak.

Ez a játékos illat (ami mi másban is lehetne, mint egy ellenállhatatlan üvegcsében) 2019-ben rögtön két versenykategóriában is díjat nyert a The Fragrance Foundation Awards 2019 eredményhirdetésén.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, körte, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusz, praliné, vanília orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kasmír
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Ariana Grande a márkáról

A népszerű amerikai színésznő és énekesnő, Ariana Grande saját parfümmárkát jelentetett meg. Minden egyes parfümje pontosan olyan, mint maga a híres díva, azaz elbűvölő, játékos és energikus.

Ariana Grande már gyermekkorában elkötelezte magát az éneklés és a színészet mellett, mivel már akkor is több sorozatban és musicalben szerepelt. Énekesnőként a slágerlisták első helyére kerülő Yours Truly szólóalbumával 2013-ban vált híressé, és ez beindította fényes karrierjét. Napjainkig Ariana Grande számos nagysikerű slágert adott a világnak, a legbefolyásosabb amerikai sztárok közé tartozik, rajongói tábora több millióra tehető.

Az énekesnő a parfümök világába 2015-ben robbant be. Ekkor mutatta be első parfümjét, az édesen gyümölcsös-virágos Ari by Ariana Grande Eau de Parfum illatot. Ezt egy évvel később az Ariana Grande Sweet Like Candy követte, ami a tejszínhab, a marshmallow és a vanília illatával kényezteti az érzékeket. Legalább ennyire figyelemreméltó az Ariana Grande Cloud parfümje is, melyben az ízletes praliné, kókusz, virágok és zamatos gyümölcsök illata árad. Az Ariana Grande parfümöket és testkozmetikumokat tartalmazó Ariana Grande ajándékszettek nem csak a híres énekesnő rajongóit hódítják meg.

Az Ariana Grande parfümök az este ellenállhatatlan sztárjává varázsolják Önt. Készen áll belépni a reflektorfénybe?

Értékelés Ariana Grande Cloud5