Ugrás a fő tartalomhoz

Zoë Ayla

A name márkáról Zoë Ayla

A minőségi wellness kezelés olyasvalamivé változtatása, amit valóban mindenki otthona kényelmében élvezhet. Ez a kanadai Zoë Ayla márka fő küldetése. Olyan masszírozó és tisztító segédeszközök képviselik, amelyeket a világ minden tájáról származó ősi és teljesen modern technikák ihlettek. Akár gua sha-ra vagy hengeres masszázsra, mikrotűs mezoterápiára, szőrtelenítésre vagy alapos tisztításra van szüksége arcbőrének, a Zoë Ayla a legjobb minőségű anyagokból készült megfelelő eszközt kínálja fel az Ön számára.

 

Amikor világ körüli útjai során Zoë Ayla Roukema diplomás terméktervező különféle éghajlati viszonyokkal, valamint a mindennapos környezeti stresszel szembesült, úgy döntött, hogy elsődlegesen az önmagáról való gondoskodásra fog koncentrálni. A wellness kezelést, ami nem csak rutin, hanem életmód is, mások számára is szerette volna biztosítani. Ezért 2014-ben testvérével, Quinn-nel megalapították a Zoë Ayla márkát, amely olyan kozmetikai és arcbőrápoló kellékekre összpontosít, amelyek mindenki számára elérhetőek, és képesek sok szépségszalon látogatást helyettesíteni.

Próbálja ki Ön is a kiváló minőségű Zoë Ayla termékeket. Ha rugalmasabb és feszesebb arcbőrt szeretne elérni, akkor minden bizonnyal értékelni fogja a Zoë Ayla Derma Roller mikrotűs applikátort vagy a különféle köveket alkalmazó Zoë Ayla Face Roller masszázshengert. Kedvelt például a nefritből készült Zoë Ayla Jade Roller. A Zoë Ayla Gua Sha masszázs eszköz hasznos lesz a kínai orvoslás által ihletett arcmasszázshoz. A márka bestsellerei közé tartoznak a Zoë Ayla ecsetek, a Zoë Ayla Blackhead Extractor Tool mitesszer eltávolító vagy a Zoë Ayla Hair Removal szőrtelenítő.

teljes szöveg szöveg elrejtése