Ugrás a fő tartalomhoz

Thayers

Az #1 tonik az Amerikai Egyesült Államokban* a felfrissült, hidratált és ragyogó bőrért

Thayers

Kiváló minőségű, természetes, hagyományai pedig az 1840-es évekre nyúlnak vissza. Ez az amerikai Thayers márka. Elsősorban tonikokat, arcpermeteket, testbalzsamokat és szappanokat kínál – egyszóval olyan ápoló kozmetikumokat, amelyek tökéletesen gondoskodnak arcbőréről és testéről egyaránt. Többek között a nagylevelű csodamogyoró összehúzó, tonizáló és antioxidáns tulajdonságait használja ki, amely a Thayers kozmetikumok sztárösszetevőjévé vált, ami miatt sokan beleszerettek a márkába.

Henry Thayer 1847 óta igyekezett hasznosítani a csodamogyoró és más, az arcbőrre vagy a testre jótékonyan ható növények erejét. Bostonban folytatott orvosi tanulmányokat vegyész szakirányon, majd Cambridge-ben, a Main és Essex Streets sarkán megnyitotta Henry Thayer & Company nevű üzletét. Az amerikai polgárháború idején drogériai termékeket, valamint a hadsereg számára egészségügyi felszereléseket értékesített. Fő célja az volt, hogy különösen koncentrált, természetes kivonatokat hozzon létre és idővel elkezdett folyékony kivonatokat készíteni kivonatok, tinktúrák, borogatások és szirupok formájában.

Próbálja ki a híres Thayers Tonert és más termékeket, amelyeket a Thayers márka Connecticutban található családi farmjáról származó organikus csodamogyoró-kivonattal gazdagítottak. A hagyományos, desztilláció nélküli módszerrel előállított kozmetikumok szokatlanul magas csersavtartalommal rendelkeznek, amely az összehúzó és az antioxidáns tulajdonságairól ismert. Ne hagyja ki tehát például a Thayers Witch Hazel Toner (Original) csodamogyorót tartalmazó, alkoholmentes tonikot. Helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát, kisimítja, és segít mérsékelni a kitágult pórusokat.

teljes szöveg szöveg elrejtése