Ugrás a fő tartalomhoz

SVR

Az SVR márkáról

A francia SVR bőrgyógyászati kozmetikai laboratóriumok már több évtizede világos küldetést teljesítenek, azaz olyan csúcsminőségű termékek előállítását tűzték ki célul, melyek még a legérzékenyebb bőrt is kímélően ápolják.

 

Az SVR márka történelme 1962-ben kezdődött. Ekkor alapították meg ugyanis Simone és Robert Véret gyógyszerészek saját közös bőrgyógyászati laboratóriumukat. Évekkel később előbb fiuk, majd unokájuk vette át a márkát, akik ezt a kis családi vállalkozást egy igazi bőrgyógyászati nagysággá fejlesztették.

Minden egyes arcápoló terméket bőrgyógyászati szakmai felügyelet mellett érzékeny bőrön tesztelnek. Az SVR kozmetikumok a bevezetett több tucat egyedülálló terméknek köszönhetően a világ több mint 45 országában elnyerték a bőrgyógyászok bizalmát és a felhasználók elégedettségét. Annak ellenére, hogy az SVR márka folyamatosan növekszik, továbbra is kompromisszumok nélkül hű maradt az értékeihez, azaz az etikus hozzáálláshoz, a megbízhatósághoz és az első osztályú minőséghez.

Az SVR portfóliójában az arc- és testápolók egyaránt megtalálhatók, kezdve a közkedvelt SVR Densitium szérumoktól, az arctisztító géleken és sminklemosókon át, egészen a hatékony SVR Crème hidratálóig. Tapasztalja meg ön is a saját bőrén a francia minőséget!

teljes szöveg szöveg elrejtése