Ugrás a fő tartalomhoz

SENSAI

A Sensai márkáról

A véget nem érő szépség keresése ihlette. A Sensai kozmetika az arcápolás modern technológiáját a különleges Koishimaru selyem erejével kombinálja. A tudománynak, a természetnek és a japán esztétikai érzéknek ez a rendkívüli társulása a testtel teljes összhangban működve fejti ki hatását és mindannyiunk természetes szépségét erősíti.

A Sensai kozmetika annak a Kanebo márkának a része, aminek a története 1887-ben kezdődött. A Sensai termékek kulcsfontosságú összetevője a régebben kizárólag a japán császári család tagjai számára elérhető Koishimaru selyem. A Koishimaru serkenti a bőrt hosszú időre hidratáltan tartó és selymesen simává, táplálttá és széppé tevő hialuronsav termelését.

A Kanebo és a Sensai azonban hisz abban, hogy a szépség többet jelent a külső megjelenésnél. Meggyőződése, hogy a szépség érzése mindenkinek nagyobb bátorságot és önbizalmat ad, és összességében örömtelibb és mosolygósabb közösséghez vezet. Győződjön meg ön is erről. Próbálja ki az ikonikus Sensai Cellular Performance Cream ránctalanító krémet vagy a Sensai alapozót és ébressze fel a saját szépségét.

teljes szöveg szöveg elrejtése