Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoulesampulla – 7 napos intenzív kezelés A, C és E vitaminnal

1×
Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules ampulla – 7 napos intenzív kezelés A, C és E vitaminnal
Black Friday
Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules ampulla – 7 napos intenzív kezelés A, C és E vitaminnal
Black Friday
7 x 2 ml
6 760Ft

Kód: SFF02354 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Írja be a black25 kódot a kosarában, és ünnepelje a Black Friday-t 25% kedvezménnyel a kiválasztott márkákra! A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.

Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules termékleírás
Tulajdonságok

Az ön arcbőrének is szüksége van a napi vitaminadagjára. Az A-, C- és E-vitaminos intenzív liposzómás szérum a napi vitaminadag rendkívül stabil és intenzív formáját jelenti. Az arcbőr élénkítésére és színtónusának egységesítésére már egyetlen ampulla éjszakai alkalmazása is elég, egyhetes intenzív kúra után pedig láthatóan simább, ragyogóbb és megfiatalodott lesz a bőre.

Tulajdonságai:

  • intenzív liposzómás szérum A-, C- és E-vitaminnal
  • az üvegampullában egy alkalmazásra való optimális adag van
  • azonnali ragyogó hatást biztosít az arcbőrnek
  • hosszútávon védi a bőrt az oxidatív és fotooxidatív stressz ellen

A.C.E. ampullák összetétele:

  • A-, C- és E-vitamin – ezek a vitaminok az emberi bőr állapota és megjelenése szempontjából létfontosságúak, ugyanakkor kozmetikai alkalmazásukat nagyban gátolja, hogy a termékekben nem stabilak. A vitaminok liposzómákba történő „becsomagolásának, valamint az egymást erősítő hatásuknak köszönhetően az ACE szérum nem csupán az arcbőrbe képes ezeket a vitaminokat közvetlenül bejuttatni, de fel is erősíti és meg is hosszabbítja hatásukat. Ráadásul a szérum liposzómás formája védi az érzékeny arcbőrt attól a lehetséges irritációtól, amely a „tiszta“ C-vitamin arcbőrre történő alkalmazása esetén elég gyakori. Ennek a 3 vitaminnak az egymást erősítő hatása az arcbőr azonnali, mélyreható élénkítését és megjelenésének megújulását eredményezi. Hosszútávon az oxidatív stressz valamennyi formája, így az arcbőr öregedés minden megnyilvánulása ellen kulcsfontosságú a hatása. Az ACE szérum tartósan javítja az arcbőr elasztikusságát és mélységi hidratáltságát, kiemelkedően egységesíti színtónusát, csökkenti a beszűkültséget és a foltokat, valamint hozzájárul az arcbőr tartós élénkítéséhez és lágyításához
  • foszfatidilkolin – a lecitin aktív része, az intenzív arcszérumokban a hatóanyagoknak a bőrbe (liposzómákba) való jobb behatolása érdekében kerül alkalmazásra, javítja a komfortérzetet a szérum alkalmazása után

A liposzómás szérum beiktatása a mindennapos arcápoló szertartásba:
Rázza fel az ampullát és óvatosan törje le a csúcsát. Az ampullák üvegből készülnek, ezért legyen elővigyázatos, érdemes ilyenkor zsebkendőt használni. Hordja fel az ampulla teljes tartalmát a sminktől megtisztított, tiszta és tonizált arcbőrre, majd gyengéden kenje szét a szérumot az arcán. Hagyja felszívódni, és csak azután vigye fel a többi esti arcápoló terméket.

Notino tippje:
A Saffee Advanced intenzív liposzómás szérumot önmagában vigye fel az arcbőrre, ne keverje bele krémbe vagy más termékbe. Ugyanakkor többféle Saffee Advanced szérummal is kényeztetheti az arcát, és azokat az arcbőr pillanatnyi problémája vagy akár tetszés szerint is váltogathatja.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, lifting, Táplálás
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Értékelés Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules1