Ugrás a fő tartalomhoz

Saffee

Saffee

A francia Saffee márka célzott arcápolásra szolgáló modern dermokozmetikumaiban az egyedülálló természetes hatóanyagok a legújabb technológiákkal társulnak. A bőrgyógyászatilag tesztelt termékek hosszan tartó megoldást kínálnak az arcbőr aktuális problémáira.

 

A Saffee márkának köszönhetően egészségesebb és szebb lesz az arcbőre. Különböző termékcsaládjai az arcbőr leggyakoribb, köztük a problémás és érett bőr igényeihez alkalmazkodva kerültek kifejlesztésre.  A termékek egymással kombinálhatók, így a napi arcápolást az aktuális igényei szerint tudja kialakítani.

Az arcápolási rutin mindig tartalmazza az alaplépéseket, azaz foglalja magába a tökéletes arctisztítást és tonizálást, az ampullás, szérumos illetve egyszer használatos arcmaszkkal történő intenzív ápolást, utána pedig az éjszakai krém illetve arcpakolás formájában alkalmazott hosszan tartó arcápolást.

A Saffee küldetése, hogy a teljeskörű arcápolás legmagasabb követelményeknek is megfelelő, hatékony és innovatív termékekkel lássa el az ügyfeleit. 

teljes szöveg szöveg elrejtése