Matt rúzsok

Bestsellerek

A matt rúzsok érzékiek és titokzatosak.Pontosan ugyanilyennek fogja magát érezni Ön is, ha ezeket választja!A matt rúzs segítségével szofisztikált look-ot varázsolhat magának a munkahelyére, estélyhez és randihoz is.

A matt rúzs színét ne csak az alkalomhoz és a színtípus szerint válassza, hanem ajkai nagysága szerint is.A kisebb ajkakhoz megfelelőbb a világosabb színárnyalat, mint a nude és a rózsaszín.A teltebb ajkakat a kifejezőbb piros vagy borvörös rúzzsal  emelheti ki.

Miben különbözik a matt rúzs a fényestől?

  • Minden választásban van valami jó.A matt rúzsok bársonyosan selymes ajkakat varázsolnak Önnek randihoz és munkatalálkozókhoz.Bármilyen alkalomra megfelelők.
  • A fényes rúzsok kajánabbul és ünnepélyesebben hatnak.Ezért valók estélyekre vagy szabadidőtöltéshez.Gondoskodnak a lédús ajkakról, melyek olyannak néznek ki, mintha éppen megnyalta volna őket.Lehet, hogy meglepő az Ön számára, hány emberre hat attraktívan ez az effektus.
  • Amíg a fényes rúzsok sokszor hidratáló összetevőket tartalmaznak, addig a mattok egyáltalán nem (de azért vannak kivételek).Ez viszont előny lehet, mert a matt rúzsra felviheti a kedvelt ajakbalzsamját.

Folyékony matt rúzsok

Ha Ön hosszantartó matt rúzst keres, akkor próbálja ki a folyékony fajtát.Az Ön tökéletesen kirúzsozott ajkait nem veszélyezteti az egész esti italkortyolgatás és néhány csók sem.A matt rúzs felvitele egyszerűbb, mint a klasszikus rúzsé.Tartozéka ugyanis egy applikátor, amely segít az ajkak precíz megrajzolásában.

Ne felejtse el azonban, hogy a folyékony, matt hatású rúzsok egészséges és hidratált ajkakra valók.Ha például repedezettek az ajkai, minden egyenetlenség még láthatóbbá válik.