Real Techniques Original Collection Base

make-up szivacs

5×
Real Techniques Original Collection Base make-up szivacs
Real Techniques Original Collection Base make-up szivacs
Real Techniques Original Collection Base make-up szivacs
make-up szivacs
2 430Ft

Kód: RTC0021 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket az arc vagy sminkelés kategóriából legalább 9300 Ft értékben, és a kosárban valamennyi Saffee arctisztító termék közül választhat ajándékot.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Real Techniques Original Collection Base
make-up szivacs | 2 430Ft

Real Techniques Original Collection Base kozmetika leírása

Egyszerűsítse mindennapi sminkelési rutinját a Real Techniques Original Collection Base alapozószivaccsal. Ezzel a kozmetikai segédeszközzel, annak speciális formája miatt, az alapozó egyenletes hordható fel, így tökéletesen természetes hatást kelt.

Tulajdonságai:

  • lehetővé teszi az alapozó kényelmes és könnyű felhordását
  • garantálja az egyenletes és gyors felhordást
  • láthatóan kisimítja és tökéletesebbé teszi a bőr felszínét
  • latex alkalmazása nélkül készül, speciális habképző technológiával
  • folyékony alapozó felhordására ideális

Használata:
A szivacs lekerekített oldalával az arca nagyobb felületeire hordja fel az alapozót, a szivacs csúcsával pedig az arcbőr helyi hibáit fedje be. Lapos oldala a korrektor szemkörnyékre és orr köré történő felhordására szolgál. A szivacs nedvesen természetes és élénk smink készítésére, szárazon pedig a telt fedés elérésére használható.
A lehető legjobb sminkhatás megőrzése érdekében a szivacsot célszerű 1-3 hónap után lecserélni.

Real Techniques a márkáról

A Real Techniques kozmetikai ecset márka 2011-ben került piacra. Ezeket a kiváló minőségű ecseteket Samantha és Nicole Chapman professzionális stílusművészek fejlesztették ki. A elismert stílusművészek olyan márkáknak dolgoztak, mint a MAC, az Estée Lauder vagy a Chanel, és már gyermekkoruktól élénken érdeklődtek a kozmetika iránt.

A Samantha és Nicole Chapman stílusművészek által tervezett Real Techniques ecsetek a tökéletes smink eléréséhez a high-tech anyagokat és az innovatív formákat ötvözik. Az ecsetek rendkívül puha, kézzel ferdére vágott, szintetikus sörtéből készülnek.

Az ecsetkollekcióban találhatók smink-, púder-, arcpirosító- és szemfesték-ecsetek, de közvetlen füstös sminkelésre, arc árnyékolásra vagy kontúrozásra szolgáló ecsetek, valamint kozmetikai ecsetkészletek is.