Ugrás a fő tartalomhoz

Real Techniques

Real Techniques

Minőségi és díjnyertes eszközök mindenkinek, aki szívesen sminkel – ezt kínálja a Real Techniques márka. Termékeiben high-tech anyagok és innovatív formák találkoznak, kínálatában ecsetkészletek, ecsetek és sminkszivacsok is megtalálhatóak.

 

A Real Techniques márka 2011-ben született meg. Portfóliója nagy részét könnyű és minőségi ecsetek alkotják, amelyeket használni és tisztán tartani is egyszerű. A Real Techniques ecsetei a taklon nevű szintetikus anyagból készülnek, amely lágy és puha, ráadásul érzékeny arcbőrre is használható. A latexmentes sminkszivacsokat forradalmi habtechnológiával gyártják, amelyek így egyenletesen oszlatják el az alapozót, Ön pedig mindig sima és hibátlan eredményt érhet el velük. Külön említést érdemel közülük a Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament alapozószivacs.

A Real Techniques Everyday Essentials ecsetkészlet a kezdők és a gyakorlottabbak életét is megkönnyíti, ahogyan a praktikus Real Techniques Original Collection Base ecset is, amely krémes és folyékony alapozó felvitelére alkalmas. A Real Techniques eszközök bármilyen sminket magasabb szintre emelnek – akár nude hatás eléréséhez, akár kihívóbb esti sminkhez használjuk őket.

teljes szöveg szöveg elrejtése