Skip to main content

Real TechniquesOriginal Collection Base make-up szivacs

10×
Real Techniques Original Collection Base make-up szivacs 2 db
Real Techniques Original Collection Base make-up szivacs 2 db
Spóroljon
4 537Ft

Spóroljon 18%
3 710Ft
2 db
Raktáron | 1 855,00Ft / 1 db, áfával | Kód: RTC0022
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Befellegzett az ujjal felvitt alapozónak! A Real Techniques Original Collection Base alapozószivacs segít a maximálisan természetes hatású smink elérésében, amely kellemetlen foltok és maszkhatás nélküli. Egyedülálló habos anyagból készült, egyenletesen viszi fel a folyékony alapozót, éleit pedig a bőrhibák tökéletes elfedéséhez alkották.

A csomagolásban 2 szivacs található.

Tulajdonságai:

  • egyenletesen viszi fel az arcbőrre a folyékony alapozót – a hibátlan sminkért
  • nem hagy a bőrön csíkokat és foltokat, megelőzi a kellemetlen maszkhatást
  • csúcsa segítségével pontosan fedhetők el a bőrhibák
  • habos anyagból készült, amely kellemes érzetet kelt
  • megkönnyíti a sminkelést
  • latexmentes

Használata:
Vigyen fel a szivacsra egy kevés folyékony alapozót. A szivacs ívelt oldala segítségével, körkörös mozdulatokkal oszlassa el az alapozót az arc nagyobb felületein. Fedje el a bőrhibákat a szivacs csúcsát használva. A szivacs lapos oldalával kontúrozzon a szem és az orr körül. A természetesen üde és ragyogó megjelenésért enyhén nedvesítse be a szivacsot. A maximális fedésért száraz szivacsot használjon.

A használat mértékétől függően 1–3 hónap után cserélje ki a szivacsot.

A Real Techniques kozmetikai ecset márka 2011-ben került piacra. Ezeket a kiváló minőségű ecseteket Samantha és Nicole Chapman professzionális stílusművészek fejlesztették ki. A elismert stílusművészek olyan márkáknak dolgoztak, mint a MAC, az Estée Lauder vagy a Chanel, és már gyermekkoruktól élénken érdeklődtek a kozmetika iránt.

A Samantha és Nicole Chapman stílusművészek által tervezett Real Techniques ecsetek a tökéletes smink eléréséhez a high-tech anyagokat és az innovatív formákat ötvözik. Az ecsetek rendkívül puha, kézzel ferdére vágott, szintetikus sörtéből készülnek.

Az ecsetkollekcióban találhatók smink-, púder-, arcpirosító- és szemfesték-ecsetek, de közvetlen füstös sminkelésre, arc árnyékolásra vagy kontúrozásra szolgáló ecsetek, valamint kozmetikai ecsetkészletek is.